Bewegingstherapie in Zwolle

Als je op zoek bent naar bewegingstherapie in Zwolle ben je bij mij aan het juiste adres. Aan de hand van beweging, dans en vraagstellingen zorgen we samen voor meer vrijheid en balans in je leven. Met DansDynamica leer je hoe je de diepte in kunt bewegen en dichter bij jezelf kunt komen. Mijn bewegingstherapie in Zwolle is geschikt voor iedereen die meer vrijheid wil ervaren. Je leert jezelf beter kennen in bepaalde situaties, waardoor je hier beter mee om leert te gaan. Daarnaast zorgt de therapie ervoor dat (oude) hinderlijke emoties losgelaten kunnen worden waardoor je meer tot je eigen kern komt. Ook laat ik je aan de hand van mijn psychodynamische therapie in Zwolle zien hoe je bij jezelf blijft in contact met anderen.

Dynamisch bewegen met bewegingstherapie in Zwolle

Vrijheid en balans ervaren in de dingen die je doet is niet altijd vanzelfsprekend. Negatieve ervaringen en emoties blijven vastzitten in ons gedachten. Deze kunnen een behoorlijke impact hebben op ons functioneren en welzijn. Aan de hand van mijn bewegingstherapie leer je aan de hand van bewegen en therapeutische vraagstellingen hoe je deze gedachten kunt ontrafelen en loslaten. Je krijgt meer inzicht in wie je bent. Daarnaast leer je luisteren naar je eigen lichaam zodat je hier vervolgens op een goede manier mee om kunt gaan. Dat geeft niet alleen lichamelijke en geestelijke vrijheid, maar zorgt ook voor rust en energie waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten. Je krijgt ook meer liefde, echte aandacht, innerlijke ruimte en compassie naar jezelf en anderen.

Voor wie is bewegingstherapie in Zwolle geschikt?

Therapie aan de hand van beweging en vraagstellingen is geschikt als je meer balans en vrijheid wilt ervaren in je leven. Als je het gevoel hebt dat je verwijderd bent van jezelf, niet meer kunt genieten van de kleine dingen in het leven of het inzicht en overzicht kwijt bent. Ook als je hulp zoekt in Zwolle met betrekking tot DansDynamica en burn-out dan sta ik graag voor je klaar als jouw therapeut, lifestyle coach en trainer. Maar, ook als je last hebt van depressies of wilt werken aan mindfulness en communicatie is DansDynamica zeer geschikt.

Kom tot je eigen kern met psychodynamische therapie

Door mijn ruime ervaring als therapeut en bewegingscoach voorzie ik je altijd van een persoonlijke begeleiding. Daardoor leer je jouw eigen gedachten, innerlijke wijsheid en kracht te ontrafelen waardoor je meer vrijheid, innerlijke rust ervaart. Je komt dichter tot je eigen kern door middel van bewegen en therapeutische vraagstellingen. Neem vrijblijvend contact met mij op als je interesse hebt in bewegingstherapie in Zwolle.

Wil je meer informatie?
Scroll naar top

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders