Online-training-relatie-communicatie > InterZijn

Relatie - Verbeter jullie communicatie

Door betere communicatie in de relatie gaan jullie elkaars belevingswereld beter begrijpen.
Samen op ontdekkingsreis.

Communicatietraining voor jullie relatie

De Sleutel tot een Sterke Relatie: 

Verbondenheid Versterken door Actieve Luistervaardigheden

In een wereld vol afleiding en hectiek is echt luisteren naar elkaar een onschatbare vaardigheid voor het opbouwen en onderhouden van een gezonde relatie. Ontdek hoe deze eenvoudige maar krachtige vorm van communicatie de band tussen partners kan versterken.

Nicolette van der Valk
EDMR Zwolle
Waarom?

Waarom nu en niet wachten?

Slechte communicatie in een relatie vergt veel energie. Hierdoor belanden jullie vaak in jullie reactieve modus: vechten, vluchten of bevriezen. De een reageert op die manier, de ander weer anders. Dit leidt tot meer afstand en onbegrip tussen jullie. Daarom is het belangrijk om niet te wachten tot het te laat is, als je nog steeds gevoelens van liefde voor elkaar hebt en het vuurtje niet helemaal gedoofd is.

In het kort

Wat krijgen ze er?

Een communicatiecursus met gedetailleerde informatie en bruikbare hulpmiddelen. Gedurende zes weken wordt wekelijks een nieuw onderwerp behandeld.

Waarom is dit belangrijk om te doen?

Voor meer diepgang in jullie relatie, het gemakkelijker aanpakken van problemen en effectiever samenwerken.

Waarom moet ik hier nu mee aan de slag?

Doe dit voordat jullie relatie misschien op de klippen loopt. Als jullie een goede relatie hebben, zal het de relatie juist verdiepen.

Relatie grijs bankje

Trackrecord

80+

Plaatsen

500+

Klanten geholpen

100%

Tevredenheid

98%

Verbetering

Ik zal me even voorstellen.

Als je iets over mij wil weten? Klik hier.

Hallo! Ik ben Nicolette van der Valk

Psychodynamisch therapeut.

Wat is psychodynamische therapie?
Dat is therapie waar ik (als therapeut) kan putten uit heel veel therapievormen. Een aantal vormen zijn EMDR, hypntherapy-, systemische therapie en familieopstelling, regressietherapie, NLP, voeding en nog veel meer. Geen tas vol maar een koffer vol tools.
Zo kan ik per persoon en per situatie een combinatie op maat maken die werkt.

“Het heeft me altijd geboeid hoe mensen denken en wat hen beweegt. Mijn liefde voor psychologie en vitaliteit is ontstaan vanuit persoonlijke ervaringen. Veranderingen in leefstijl en focus hebben me geholpen om mijn klachten te overwinnen, wat me vervolgens heeft geïnspireerd om anderen te willen helpen.

In mijn praktijk werk ik vaak met stellen. Wat me opvalt is dat veel mensen weinig met elkaar communiceren, sommigen zelfs helemaal niet. Wat me ook opvalt is dat mensen soms elkaars belevingswereld niet begrijpen, elkaar hun eigen visie willen opleggen of dat dit uitmondt in ruzies. Dit is erg jammer voor de relatie, omdat het ertoe leidt dat ze steeds verder uit elkaar groeien. Daarom heb ik deze training ontwikkeld. Op deze manier hoef je niet per se naar een therapeut te gaan, maar kun je dit comfortabel thuis in je eigen omgeving doen.”

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Reacties van andere

Deze mensen zijn jullie voorgegaan. Het kan interessant zijn om te horen hoe deze training hen heeft geholpen.

De training komt snel tot de kern
Dmv hele mooie oefeningen maat de training inzichtelijk waar het bij ons op stuk liep, ongelooflijk wat dit doet, kindtrauma is er omhoog gekomen. Heel dankbaar ben ik dat ik deze training ben gaan doen.
Het heeft ons veel inzicht gegeven
Ik was een beetje terughoudend en vond het moeilijk mij open te stellen voor de training, maar ze wist mij snel op mijn gemak te stellen en al snel kwamen de emoties eruit. Samen met mijn vrouw in ons eigen vertrouwde omgeving vind ik fijn, en daardoor zit ik meer op mijn gemak.
Wij hebben voor extra online sessie gekozen
Ik heb Nicolette ervaren als een heel fijn, warm mens. Ze kijkt per situatie welke manier ze het beste kan toepassen wat ik heel fijn vond. Zo af en toe gebruikt ze ook een beetje humor om het even weer wat luchtiger te maken. Ik ben in één jaar enorm gegroeid en daar ben ik Nicolette enorm dankbaar voor.
Systemische therapie en familieopstelling

Ben je benieuwd of de nieuwe inzichten zowel bij jou als bij je partner zullen resoneren?

€129,-

In liefde communiceren is elkaar begrijpen,
dus meer verbinding.

Veel gestelde vragen

De cursus is geschikt voor koppels, ongeacht hun geslacht, ouders en kinderen, collega’s en eigenlijk voor iedereen die betere verbindingen wil opbouwen. Vanaf tiener tot …

Inderdaad, zelftraining is van cruciaal belang. Door stap voor stap te oefenen en geleidelijk aan te leren, blijven de vaardigheden beter in je systeem verankerd. Als je direct naar de laatste oefeningen springt, kan het te complex worden voor je systeem en kun je essentiële stappen overslaan.

Inderdaad, de cursus biedt deelnemers de mogelijkheid om elk onderwerp in een week te behandelen en de opdrachten of oefeningen uit te voeren. Als een week te snel gaat, is er altijd de flexibiliteit om het met een extra week uit te stellen.

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders