Nicolette > InterZijn
Nicolette van der Valk

Psychodynamisch therapeut & orthomoleculair coach

Even voorstellen. Ik ben Nicolette van der Valk

Mijn liefde voor psychologie en vitaliteit is ontstaan vanuit persoonlijke ervaringen. Verandering in leefstijl en focus op vitaliteit hebben mij geholpen mijn klachten te overwinnen, waarna het mijn missie is geworden om ook anderen te helpen. 

Waarom kiezen voor Nicolette?
Veiligheid

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig bij mij voelt. Daardoor kun jij je makkelijker openen en komen wij gemakkelijker bij de ‘kern’. Zo achterhalen we waar het ‘echt’ om draait. 

Open communicatie en transparantie

Ik hou van open communicatie en vooral transparantie. Als er iets is, kun je dat altijd tegen mij zeggen. Zelf zal ik het ook aangeven als ik wat zie, want zo komen we samen tot je doel.

Luisterend oor

Ik luister naar je en stem mijn manier van werken daarop af. Ik stel je therapeutische vragen waardoor je zelf met een passende oplossing komt.

Maatwerk

Jij bent uniek, met je eigen rugzak. Ik zorg dan ook voor een op maat gemaakt behandeltraject dat echt voor je werkt.

Opleidingen

Academie Psychodynamica HBO-gecertificeerd:
4 jarige therapeutenopleiding
Systemische jaaropleiding

Interesse welke technieken ik gebruik? Klik hier

Annette Weers HBO:
Ademcoach

De Eetlijn:
Orthomoleculaire coach

boeken met pen

Praktijk InterZijn

Jouw gedachten ontrafelen, inzicht geven waar die gedachten vandaan komen. Wat kun je er mee, is het tijd voor verandering of is het juist slim wat je doet.

Het leren begrijpen van je eigen gedachten kan al innerlijke vrijheid bieden. Is er vrijheid? Dan is er ruimte.

Ruimte voor liefde, verdraagzaamheid, veiligheid naar jezelf en naar anderen. Iets wat we zo nodig hebben in deze maatschappij. Hoe fijn zou het zijn als je geen bijvoorbeeld boosheid ervaart in contact met de ander, maar ruimte en begrip.

Waarom DansDynamica

De kracht van beweging van binnen uit, is lang niet bij iedereen bekend. Ik heb het zelf mogen ondervinden. Dansbewegingen die voortkomen vanuit mijn gevoel. Wat een openbaring.

Door trauma/blokkades etc. in beweging te zetten heb ik eerder opgedane (negatieve) ervaringen kunnen verwerken. De combinatie Bio-energetica (vrij-bewegen) en therapie gebaseerd op de Academie Psychodynamica bleek mij prachtige resultaten te geven.

Niet gek natuurlijk dat ik dat jou ook wil laten ervaren! Het losmaken van emoties door beweging, maar ook vraagstellingen vanuit de Psychodynamica komen aan bod. Dat wil jij toch ook?

Last van veel stress of burn-out?

Waarschijnlijk voel je je moe als je dit leest. Je hebt moeite om iets uit je handen te laten komen en je voelt je misschien wel schuldig tegenover anderen dat het je niet lukt. Vind je jezelf misschien zelfs een aansteller. Er spookt in elk geval van alles door je hoofd wat je alleen nog maar meer naar beneden haalt. 

Deze gedachtes gaan maar niet weg, met als gevolg dat je slecht slaapt. Misschien word je ineens wakker en kan je niet meer slapen terwijl je zo moe bent. Heb je ook dat je zo onhandig bent geworden

Nou ik wel. Ik liet van alles uit mijn handen vallen. Wat me ook opviel was dat mijn concentratie steeds minder werd en dat ik zelfs veel dingen vergat. Ik werd ook steeds onzekerder. Als je dit leest, herken je dit? Voor sommige is zelfs deze tekst lezen lastig, omdat de lettertjes ‘dansen’.

De ervaring van anderen

Become the best version of yourself

Meer weten?

Prangende vragen? Of wil je weten of ik jou kan helpen?

Scroll naar top

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders