Agenda > InterZijn Agenda voor groepstherapie o.a. Familieopstelling
Agenda

Groepstrainingen

Waarom groepstherapie?

Groepstherapie biedt een unieke en effectieve benadering van persoonlijke groei en emotioneel welzijn. Waarom zou je voor groepstherapie kiezen? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

Groepstherapie is een krachtig instrument voor persoonlijke groei en emotioneel welzijn. Door de ondersteuning van de groep, de diversiteit van perspectieven en de versterking van sociale vaardigheden, biedt het een unieke en waardevolle ervaring voor iedereen die op zoek is naar emotionele ondersteuning en groei. Overweeg groepstherapie als een waardevolle aanvulling op je welzijnsroutine.
Waarom kiezen voor Nicolette?
Veiligheid

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig bij mij voelt. Daardoor kun jij je makkelijker openen en komen wij gemakkelijker bij de ‘kern’. Zo achterhalen we waar het ‘echt’ om draait. 

Open communicatie en transparantie

Ik hou van open communicatie en vooral transparantie. Als er iets is, kun je dat altijd tegen mij zeggen. Zelf zal ik het ook aangeven als ik wat zie, want zo komen we samen tot je doel.

Luisterend oor

Ik luister naar je en stem mijn manier van werken daarop af. Ik stel je therapeutische vragen waardoor je zelf met een passende oplossing komt.

Maatwerk

Jij bent uniek, met je eigen rugzak. Ik zorg dan ook voor een op maat gemaakt behandeltraject dat echt voor je werkt.

Informatie over Familieopstelling / Systemischetherapie

 

Wat is een Familieopstelling?

Ben je nieuwsgierig naar het concept van familieopstellingen? Deze krachtige methode biedt inzicht in onderliggende dynamieken binnen familiesystemen. Familieopstellingen zijn een vorm van systemisch werk die oorspronkelijk zijn ontwikkeld door Bert Hellinger. In een opstelling worden familieleden of andere elementen van een systeem gerepresenteerd door groepsleden of objecten. Hieronder ontdek je meer over wat een familieopstelling precies inhoudt en hoe het kan helpen bij persoonlijke groei en heling.
 

Hoe Werkt Een Familieopstelling?

Tijdens een familieopstelling wordt een representatie van het familiesysteem gecreëerd, waarbij deelnemers of representanten verschillende rollen op zich nemen. Deze rollen kunnen leden van de familie, emoties, of zelfs abstracte begrippen vertegenwoordigen. Door middel van de opstelling krijgen deelnemers inzicht in verborgen dynamieken en onderliggende patronen binnen het systeem. Dit kan leiden tot heling en bewustwording van verstrikkingen en blokkades die invloed hebben op het individu.
 

De Voordelen van Familieopstellingen

Familieopstellingen kunnen talrijke voordelen bieden voor persoonlijke groei en emotioneel welzijn. Door inzicht te krijgen in de onderlinge relaties en patronen binnen een familiesysteem, kunnen deelnemers emotionele blokkades loslaten en innerlijke rust vinden. Daarnaast kunnen familieopstellingen helpen bij het doorbreken van hardnekkige gedragspatronen en het verbeteren van relaties met familieleden. Deze methode wordt ook vaak gebruikt in therapie en coaching om diepgaande verandering te faciliteren.

Wil je meer weten over familieopstellingen en hoe het jou kan helpen bij persoonlijke groei en heling? Neem dan contact op voor meer informatie of meld je aan voor een groepstraining of individuele sessie. Ontdek de kracht van familieopstellingen voor een evenwichtiger en vervullend leven.

Groepstraining - Familieopstelling
Representant

11 mei 2024 – 13.00 tot 16.00 uur

Nog 8 plekken

Grote Voort 10
8041AM Zwolle

Vraagsteller

11 mei 2024 – 13.00 tot 16.00 uur

Nog 2 van de 3 plekken over

Grote Voort 10
8041AM Zwolle

Representant

8 juni 2024 – 13.00 tot 16.00 uur

Grote Voort 10
8041AM Zwolle

Vraagsteller

8juni 2024 – 13.00 tot 16.00 uur

Grote Voort 10
8041AM Zwolle

Representant

6 juli 2024 – 13.00 tot 16.00 uur

Grote Voort 10
8041AM Zwolle

Vraagsteller

6 juli 2024 – 13.00 tot 16.00 uur

Grote Voort 10
8041AM Zwolle

Kosten

Familieopstelling:

Representant € 35,00 (btw-vrij)

Vraagsteller € 75,00 (btw-vrij)

Liever een online training?

Wil jij liever een online training vanuit je eigen huis? Het is ook mogelijk om een online training te volgen om je burn out en langdurige stress te behandelen. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar! Meld je direct aan voor de online training van 10 weken.

Direct een afspraak inplannen voor 1 op 1 therapie?
De ervaring van anderen

Be the change that you wish to see
in the world.

Zoek je een psychodynamisch therapeut voor het behandelen?

Ik zorg er graag samen met jou voor dat jij jezelf weer fit voelt! 

Scroll naar top

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders