Blogs > InterZijn

Blog

Informatie en nieuwsartikelen

Praktijkruimte Raalte Praktijk InterZijn
EMDR
Hoe je EMDR zelf kunt toepassen voor verlichting van emotionele last

Wil je graag emotionele last verlichten zonder de hulp van een therapeut? Dan is EMDR misschien iets voor jou. EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing, een effectieve therapie die vaak wordt gebruikt voor het verwerken van traumatische ervaringen. Maar wist je dat je EMDR ook zelf kunt toepassen? Lees hier verder…

Lees meer »
rijangst
Angst en Fobie
Tips voor Zenuwachtige Bestuurders

Rijangst, een specifieke vorm van angst tijdens het autorijden, treft veel mensen. Dit kan variëren van milde nervositeit tot ernstige paniek, en het belemmert het dagelijks leven van velen. Wat veroorzaakt rijangst en hoe overwin je het? In dit artikel verkennen we de bronnen, symptomen en effectieve methoden om rijangst te overwinnen.

Lees meer »
Relatie man vrouw
Relatietherapie
Ontdek de sleutel tot een sterke en gelukkige relatie met Relatietherapie in Zwolle en Raalte

Ontdek de sleutel tot een sterke en gelukkige relatie met relatietherapie in Zwolle! Ben je op zoek naar manieren om je relatie te versterken en meer vreugde en harmonie te brengen in je leven? Dan is relatietherapie in Zwolle misschien wel de oplossing waar je naar op zoek bent. Of je nu worstelt met communicatieproblemen, conflicten, of gewoon wilt werken aan het verdiepen van jullie verbinding, een ervaren relatietherapeut kan je helpen om positieve veranderingen te bereiken.

Lees meer »
Communicatie
Breek de Stilte: Hoe het Uiten van Opgekropte Emoties Fysieke Klachten Vermindert

De Stille Macht van Opgekropte Emoties: Lichamelijke Klachten Ontmaskerd

Opgekropte emoties lichamelijke klachten kunnen veroorzaken: dit is een feit dat door velen wordt onderschat. Ervaart u onverklaarbare hoofdpijn, spierpijn of vermoeidheid? Dan kan het goed zijn dat uw lichaam spreekt over wat uw woorden niet zeggen. In dit artikel verkennen we de directe link tussen het emotionele en het fysieke, en bieden we praktische stappen naar verlichting met betrekking tot opgekropte emoties lichamelijke klachten.

Lees meer »
Relatie sunset fiets
Relatietherapie
Hulp in relatie

Verbeter je relatie met hulp in relatietherapie Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren Verbeter je relatie met hulp in relatietherapie Een koptekst toevoegen

Lees meer »
Somatiek
Somatiek: het ontdekken van de wijsheid van je eigen body

Ontdek de wijsheid van je eigen lichaam met somatiek. Wat betekent somatiek precies? Dat is een holistische benadering van lichaamsbewustzijn waarbij je leert om naar de signalen van je body te luisteren en erop te reageren. Door middel van gerichte therapie tools en mindfulnesstechnieken leer je om dieper in contact te komen en te begrijpen wat het nodig heeft.

Lees meer »
je hebt een burn out
EMDR
EMDR therapie zwolle

Heb je ooit een traumatische gebeurtenis meegemaakt die je leven blijft beïnvloeden? Het is tijd om te focussen op je herstel en innerlijke genezing. EMDR-therapie in Zwolle biedt een effectieve behandelmethode voor trauma’s die je leven veranderen.

Lees meer »
Familieopstelling Systemische therapie
Familieopstelling
Familieopstelling Zwolle

Familieopstellingen: een waardevol hulpmiddel om vastgeroeste patronen te doorbreken

Heeft u het gevoel dat u vastzit in bepaalde patronen die u maar niet lijkt te kunnen doorbreken? Familieopstellingen kunnen een waardevol hulpmiddel zijn om op een dieper niveau inzicht te krijgen in deze patronen en ze te transformeren…

Lees meer »
Relatie man vrouw
Relatietherapie
Hoe relatietherapie in Zwolle en Raalte kan helpen om jullie band te versterken

Zijn jullie op zoek naar manieren om jullie relatie te versterken en een diepere band op te bouwen? Dan kan relatietherapie in Zwolle de oplossing zijn die jullie nodig heeft. Of jullie relatie nu worstelt met communicatieproblemen, vertrouwenskwesties of andere uitdagingen, deskundige relatietherapeut kan jullie begeleiden naar een gezondere en gelukkigere relatie. Relatietherapie is een effectieve manier om te werken aan jullie relatie en de onderliggende problemen aan te pakken die de connectie tussen jou en je partner verstoren. Therapeuten in Zwolle hebben de ervaring en expertise om jullie te helpen bij het doorbreken van negatieve patronen, het ontwikkelen van effectieve communicatietechnieken en het herstellen van vertrouwen. Met relatietherapie kunnen jullie de kwaliteit van jullie relatie verbeteren en een sterke, duurzame band opbouwen met je partner. ..

Lees meer »

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders