Iets over mij > InterZijn
0%

Iets over mij

Behandelaar

Mijn naam is Nicolette van der Valk. Sinds oktober 2015 ben ik orthomoleculair coach en gestart met mijn praktijk voor psychodynamische therapie.

Ik hoor je denken: wat voor therapie?! Bij psychodynamische therapie kan ik putten uit veel soorten therapievormen. Ik kan hierbij per persoon kijken welke therapiecombinaties het beste aansluiten op de situatie zodat jij er het meeste baat bij hebt. Je kan hierbij denken aan: EMDR, hypnose- en/of regressietherapie, NLP, voeding en nog veel meer. Geen tas vol maar een koffer vol tools om jou verder te helpen.

Het heeft mij altijd geboeid hoe mensen denken en wat hen beweegt. Mijn liefde voor psychologie en vitaliteit is ontstaan vanuit mijn persoonlijke ervaringen. Verandering in leefstijl en focus heeft mij geholpen mijn klachten te overwinnen. Hierna is het mijn missie geworden om ook andere te helpen. Persoonlijk vind ik dat therapie/coaching niet zonder goede voeding en beweging kan worden gegeven. Als je slecht eet en bepaalde voedingswaarden niet binnenkrijgt mist je lichaam iets.

Twee voorbeelden: als je geen probiotica binnenkrijgt door middel van b.v. Griekse Yoghurt, dan is je darmflora ook minimaal. Hierdoor krijgen je darmen laaggradige ontstekingen en kan jij je zelfs ongelukkig gaan voelen. Een no-go: mensen die koffiedrinken terwijl ze in een burn-out zitten. Koffie maakt namelijk adrenaline aan en dat is juist niet goed voor iemand die in een burn-out zit. Dit put namelijk nog veel meer het lichaam uit.

Daarom vind ik het zo belangrijk om voeding en beweging mee te nemen tijdens therapie. Succes en zet hem op!

Begroeting

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders