Werkwijze > InterZijn

Werkwijze

Deze training is ter ondersteuning en ter aanvulling van de sessies die je bij je mij volgt. In de video’s en tekst krijg je uitleg en de oefeningen te zien die je kan uitvoeren. Het is handig om eerst de video’s te bekijken en aantekeningen te maken. Daarna voer je de oefening/instructie uit. Sommige oefeningen staan ook op een podcast. De link is erbij gevoegd.

Als je sessies volgt bij mij:
Daarnaast heb je in je cliëntomgeving ook een POP instructie gekregen met vragen erbij. Deze kan je een week na elke sessie maken. Je krijgt hier de gelegenheid om je eigen proces op te schrijven. Door dit te doen krijg je een rode draad door je helingsproces en inzicht in wat je doet en hoe je het doet. Met dit inzicht krijg je de mogelijkheid om er verandering in te brengen. Het helpt je om meer energie te krijgen en te helen.

Ik wens je heel veel plezier en succes!

Het gaat om de weg ernaartoe, niet dat je er al bent.

Kleine stapjes zijn ook stappen.

Hoe gaat het in zijn werk

Heb jij een pakket bij mij afgenomen?

 1. In de praktijk – Intake -In de praktijk beginnen we met een intakegesprek. Hierin onderzoeken we jouw situatie.
  1. Tijdens de bioresonantieanalyse kijken we naar welke voedingsstoffen mogelijk ontbreken en beoordelen we de conditie van je organen.
 2. Mijn online training is ontworpen om je te helpen je stress systeem te herstellen, wat kan leiden tot een positieve verandering in je welzijn. We zullen aandacht besteden aan:
  1. Voeding: We gaan in op voedingsrichtlijnen en tips om je stress systeem te verbeteren.
  2. Oefeningen: We bieden oefeningen en instructies om je te helpen bij je herstelproces.
 3. In de praktijk zullen we dieper ingaan op het onderliggende probleem. We maken gebruik van technieken zoals hypnose, ademwerk, en meer om de oorsprong van je klachten te achterhalen en het psychosomatische helingsproces aan te pakken. Dit zal je helpen om duurzame verbeteringen in je gezondheid te bereiken.

Benodigdheden:

 • Leeg schrift
 • Pen (misschien in kleuren)
Scroll naar top

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders