Extra steuntje in de rug in de Isala > InterZijn
Extra steuntje in de rug

In het Isala ziekenhuis

Wat ontzettend leuk

Zelfs in het ziekenhuis ben ik er voor je.

Onlangs kreeg ik een leuk bericht op de mail van een cliënt en dat wil ik graag met jullie delen. #trots 

Een cliënt van mij moest helaas naar het ziekenhuis. Eenmaal weer opgeknapt werd ze gelukkig vrij snel ontslagen uit het ziekenhuis. Klaar om weg te gaan vroeg ze haar man om een ‘karretje’ mee te nemen, aangezien ze nog niet mocht tillen. Hij kwam terug met een rolstoel.

En wie heeft deze rolstoel gesponsord? Ja, ik! Dit wilde ze me graag laten weten. Ze beschrijft in haar mail wat de foto met haar deed. De mail van haar mag ik met jullie delen.Haar mail:

Hoi Nicolette,

Dit is toch mooi….
Vandaag ben ik na 5 dagen ontslagen uit het ziekenhuis van een behoorlijk pittige ingreep. 
Ik voel sterk de behoefte om straks achteraf nog wat restjes bij jou weg te poetsen.
Dit ging al even door mij heen in een flinke huilbui een dag geleden.

Vandaag zei ik tegen mijn man neem maar even een karretje mee voor de tassen, aangezien ik zelf niks kan dragen voorlopig. Komt hij met dit karretje…. (zie foto)
Ik denk dat je begrijpt dat ik hier een soort van teken door voelde 🥰 Vandaar even op de foto en naar je toegestuurd met dit mailtje. Zo ben je er toch al een beetje extra voor me geweest, mijn dank is groot.


Ik ben blij dat ik op deze manier al mijn steentje kan bijdragen. 

Loop je ergens mee? Wil je er over praten? Heb je al eens een therapeut overwogen? Neem  gerust contact met mij op en onderzoek of dit een manier is voor jou. Maar het belangrijkste is, zorg voor jezelf én kom weer in je kracht.

Wil je graag met mij praten over je gevoelens?

Neem dan gerust contact met me op.
Mogelijk kan ik je verder op weg helpen, zodat jij weer fijn in je vel komt te zitten.

Veel liefs en succes in deze toch wel gekke tijd.

Scroll naar top

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders