Menu
Orthomoleculair coach

Beste voeding voor het beste herstel van lichaam en psyche

Als orthomoleculair coach help ik je starten met een gezonde levensstijl

Gezonde voeding is daarbij heel belangrijk. Onvoldoende voedingsstoffen kunnen namelijk op lange termijn zorgen voor chronische klachten die zowel van lichamelijke als geestelijke aard kunnen zijn. Als orthomoleculair coach zet ik samen met jou de eerste stap naar een gezond herstel.

Waarom kiezen voor Nicolette?
Veiligheid

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig bij mij voelt. Daardoor kun jij je makkelijker openen en komen wij gemakkelijker bij de ‘kern’. Zo achterhalen we waar het ‘echt’ om draait. 

Open communicatie en transparantie

Ik hou van open communicatie en vooral transparantie. Als er iets is, kun je dat altijd tegen mij zeggen. Zelf zal ik het ook aangeven als ik wat zie, want zo komen we samen tot je doel.

Luisterend oor

Ik luister naar je en stem mijn manier van werken daarop af. Ik stel je therapeutische vragen, waardoor je zelf met een passende oplossing komt.

Maatwerk

Jij bent uniek, met je eigen rugzak. Ik zorg dan ook voor een op maat gemaakt behandeltraject dat echt voor je werkt.

Ga bewust met jouw gezondheid om!

Zie je ertegenop om in therapie te gaan of een coaching te volgen? Geen zorgen!
Tegenwoordig is coaching en therapie heel gewoon.

Het is erg gebruikelijk om jezelf te willen ontwikkelen en kwetsuur van voorheen te genezen. In deze genezing wordt het belang van voedsel doorgaans volledig overgeslagen!

Voor een spoedig herstel is het handig om te weten op welke etenswaren een positief effect hebben op jouw gemoedsgesteldheid. Om deze reden bestaat de inhoud van deze Online Training “Gezonde Voeding Voor Therapie en Coaching” uit veel informatie wat voor effect voedsel op je lichaam heeft.

Jij bent toe aan herstel, ontwikkelen, maar ook vooruitgang. Er is niet zomaar de stap genomen om te kiezen voor therapie of coaching. Een voeding met veel voedingsstoffen is van groot belang voor jou.

Dat vitaminetekort mentale problemen kan opleveren realiseren de meeste mensen niet. Echter kun je zowel fysieke als mentale problemen opdoen bij een vitaminetekort over een lange periode. Je lichaam heeft deze voedingsstoffen namelijk nodig.

Met deze unieke training ga jij voor een gezond herstel en benut je al jouw potentie!

A photo by Anders Jildén. unsplash.com/photos/O85h02qZ24w

Hoe werkt het, in het kort?

Aan de hand van de online training “Gezonde Voeding Voor Therapie en Coaching” ontvang jij toepasbare adviezen en behaal jij het meeste profijt. Hiervoor krijg je te weten wat verschillende soorten voedsel met je lijf doet. 

Wat zijn lichaamsprocessen bijvoorbeeld als je probiotica gebruikt? Verder krijg je te weten hoe je de diverse maaltijden in kunt richten. Of kom te weten hoe je jouw koelkast beter organiseert, zodat gezond eten veel eenvoudiger wordt. Als orthomoleculair coach help ik je met al deze vraagstukken in deze training.

Uiteraard krijg je een eetschema bestaande uit de lekkerste recepten en inspiratie toe bezorgd. Je staat er bij ons nooit alleen voor. In de Telegram groep zitten gelijkgestemde mensen om samen te gaan voor een goed herstel. 

Samen sta je namelijk sterker. Met hetzelfde gedeelde doel en gedrevenheid zie jij nooit op tegen een training! Verder kan je met jouw vragen altijd terecht bij mij, een gerenommeerd orthomoleculair coach.

Ga met de juiste voeding voor de genezing en het herstel waar je altijd van hebt gedroomd!

Ik ben jouw orthomoleculair coach

Bij het volgen van een dergelijke training is het belangrijk dat je wordt bijgestaan door iemand met kennis van zake. Dit scheelt je zowel geld als kostbare tijd.
Je kan de therapie volgen bij mij, als orthomoleculair coach en voedingskundige. 

Verder volg je deze geweldige online training en ga jij ongetwijfeld voor een mooi herstel.

Je krijgt toepasbare adviezen en veel heerlijke recepten om jouw bekwaamheid in de keuken om te toveren in de lekkerste maaltijden die je eenvoudig elke dag klaar kan maken. 

Ongetwijfeld dat jouw gezin hier net zo van geniet als jijzelf!

Blog: Wat heeft gezond eten met therapie te maken?

Voeding is heel belangrijk voor het herstel van bv. een burn-out en heel veel stress. Als je slechte voeding tot je neemt bijv. Red Bull, reageert je lichaam daarop alsof je stress hebt. Het lichaam maakt dan adrenaline aan. Je begrijpt wel dat dat niet handig is voor het herstel. De bijnieren zijn al uitgeput en raken op deze manier nog verder van huis.

Wil je meer weten of andere blogs lezen?

Orthomoleculaire therapie behandelen

Elke behandeling is anders. Globaal zijn er een aantal sessies die we samen doorlopen.

Telefonisch contact

Middels een telefoongesprek bespreken we de eerste dingen en kun jij de vragen die je hebt stellen. Samen ervaren we of de klik én het goede gevoel er is.

EMDR intake
Intakegesprek

Door middel van een intakegesprek leren wij elkaar kennen. Waar loop je tegenaan en waar kan en mag ik je bij helpen?

gesprek met EMDR therapeut
Vervolgconsult

Er volgen zoveel vervolgsessies als nodig zijn. Wanneer jij het gevoel hebt dat je het weer alleen kunt of mij niet meer nodig hebt, dan sluiten we het samen goed af.

Kosten orthomoleculair therapie

De kosten voor deze unieke training bedraagt doorgaans €253,-. Op het ogenblik geldt echter een tijdelijk scherpzinnige prijs van €164.45! Dat is maar liefst 35 procent korting!

Standaard start ik met een intakegesprek van 60 min. Starten we met de sessies, dan kun je rekenen op een 1 uur per sessie. Deze bundel bestaat uit 3 coaching gesprekken, voedingssupplementen en de online training.

Afspraken kunnen tot 48 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij niet tijdig afmelden wordt 1 sessie-uur in rekening gebracht. De rekening kan met de pin of contant betaald worden.

Declareren bij de zorgverzekeraar

Ik heb geen contract afgesloten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat je na elke behandeling een factuur ontvangt en deze zelf moet betalen. Je kunt pinnen of contant bij me afrekenen. 

Na de betaling is het mogelijk om de online of live gesprekken in te dienen bij je eigen zorgverzekeraar. Afhankelijk van hoe je verzekerd bent, kan dat leiden tot lagere restitutietarieven. 

Neem zelf contact met je zorgverzekeraar op of je er voor verzekerd bent of niet. Zo kom je nooit voor onverwachte hoge kosten te staan.

De ervaring van anderen

Veelgestelde vragen

Volg je een speciaal dieet zoals een vegan of koolhydraatarm eetpatroon?

Heb je allergieën/intolerantie zoals MCS (multiple chemical sensitivity), lactose, gluten of ei? Ook jij bent harte welkom onze training te volgen!

Je kunt eigenlijk altijd beginnen, dus start vandaag nog! Meld je direct aan voor de cursus. 

The past affects the present even
without our being aware of it.

Klaar voor een gezonde levensstijl?

Ik help je om jezelf het beste te geven en je beter te voeden dan ooit te voren! 

Scroll naar top

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches