Burn-out therapie in Zwolle

Als je op zoek bent naar burn-out therapie in Zwolle sta ik graag voor je klaar. Aan de hand van effectieve therapie zorg ik dat je weer meer energie krijgt. Daardoor ervaar je meer energie en kun je weer genieten van de kleine dingen die het leven je schenkt. Aan de hand van mijn burn-out therapie in Zwolle laat ik je inzien hoe je weer controle krijgt over je eigen leven door dicht bij jezelf te blijven. En inzicht te krijgen hoe je hier nou terecht bent gekomen. Wat kan ik anders doen in het vervolg. Heling, inzicht, meer energie en uiteindelijk je innerlijke vrijheid voelen. Daardoor ervaar je meer innerlijke vrijheid waardoor je weer energiek en in balans in het leven staat.

Hulp bij een burn-out omgeving Zwolle

Een burn-out heeft een behoorlijke impact op je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Deze symptomen kunnen uiteenlopen van angst, hyperventilatie en stress tot aan lichamelijke klachten zoals een verhoogde bloeddruk, hoofdpijnen en andere spanningsklachten. In veel gevallen wordt een burn-out veroorzaakt door een te hoge werkdruk of spanningen in de relationele of privésfeer. Je hebt het gevoel dat je de grip op je leven verliest, je hebt geen energie meer en voelt je letterlijk opgebrand. Het herstellen van de lichamelijke en geestelijke balans is dan van groot belang. Aan de hand van mijn psychodynamische therapie in Zwolle help ik je daar graag bij.

Een burn-out en psychodynamische therapie in Zwolle

Psychodynamische therapie is o.a. een bewegingstherapie die oude en pijnlijke emoties uit het lichaam losmaakt. Aan de hand van toegepaste bewegingen en vraagstellingen kan de balans in het lichaam herstelt worden. Deze balans is nodig om ons vrijer te kunnen voelen waardoor we weer lekkerder in ons vel gaan zitten. Op deze manier kan de energie in je lichaam weer vrij stromen. Zeker als je hinder ondervindt van een burn-out wil je niets liever dan dat deze energie herstelt wordt. Als ervaren therapeut, lifestyle coach en trainer sta ik dan ook graag voor je klaar.

Meer controle over je leven met burn-out therapie in Zwolle

Aan de hand van mijn Psychodynamische therapie welke ik geef in Zwolle, coaching en bewegingstherapie werk ik samen met jou toe aan een verbetering van de balans in je lichaam. Niet alleen op lichamelijk gebied, maar zeker ook op mentaal vlak. Daarbij kijken we niet alleen naar de klachten die jouw burn-out met zich meeneemt, maar ook waar de onderliggende oorzaak ligt. Door de therapie krijg je meer inzicht in wie je bent en hoe je met deze situatie omgaat. Dat kan vervelende klachten in de toekomst helpen voorkomen. Neem vrijblijvend contact met mij op als je kennis wilt maken met mijn burn-out therapie in Zwolle.

Wilt u meer informatie?
Scroll naar top

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders