EMDR therapie zwolle > InterZijn
Praktijk InterZijn blog

Voor extra inspiratie.

EMDR therapie Zwolle
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren
  EMDR therapie Zwolle
   Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

   EMDR Therapie Zwolle - EMDR Centrum Nederland

   Zwolle EMDR therapeuten

   “Heb je ooit een traumatische gebeurtenis meegemaakt die je leven blijft beïnvloeden? Het is tijd om te focussen op je herstel en innerlijke genezing. EMDR-therapie in Zwolle biedt een effectieve behandelmethode voor trauma’s die je leven veranderen.

   EMDR Zwolle (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is ontwikkeld om mensen te helpen traumatische herinneringen te verwerken en ze hun emotionele controle terug te geven. Met behulp van bewegende lichten of tikken, begeleidt ik je door het proces om de negatieve effecten van traumatische gebeurtenissen te verminderen.

   In Zwolle ben ik gespecialiseerd in EMDR en die je kan ondersteunen bij het herstellen van trauma’s. Door de negatieve herinneringen te herprogrammeren, kan EMDR Zwolle je helpen om je emoties onder controle te houden en je weer in controle van je leven te voelen.

   Verlichting voor angst is binnen handbereik – neem contact op met mij jouw EMDR-therapeut in Zwolle en begin je herstel vandaag nog.”

   Wat is EMDR sessie?

   Zwolle

   EMDR-therapie, oftewel Eye Movement Desensitization and Reprocessing Zwolle, is een therapeutische benadering die specifiek is ontwikkeld om mensen te helpen bij het verwerken en helen van traumatische ervaringen.

   Doel: EMDR- behandeling heelt negatieve impact van traumatische herinneringen en het herstellen van emotioneel evenwicht. Bij EMDR-therapie Zwolle wordt gebruik gemaakt van oogbewegingen, geluiden of aanrakingen om de hersenen te stimuleren en de verwerking van traumatische herinneringen te vergemakkelijken.

   Trauma kan verschillende oorzaken hebben, zoals een ernstig ongeval, angsten, nare gedachten, geweld, seksueel misbruik, verlies van een dierbare, negatief zelfbeeld, of een andere schokkende gebeurtenis. Deze traumatische ervaring(en) kunnen diepe emotionele wonden achterlaten en het dagelijks functioneren ernstig belemmeren.

   Begrip van trauma en de impact ervan

   Ervaren therapeut

   Trauma kan een diepe en langdurige impact hebben op iemands leven. Het kan zich manifesteren in verschillende vormen, zoals posttraumatische stressstoornis (PTSS), angststoornissen, verslavingen, depressie en moeilijkheden in relaties en dagelijks functioneren.

   Om de voordelen van EMDR-therapie in Zwolle bij nare ervaringen te begrijpen, is het belangrijk om eerst te begrijpen wat nare gebeurtenis is en hoe het ons beïnvloedt.

   Werkt EMDR therapy

   Voorbeelden uit de praktijk van het doorbreken van vastzittende patronen door familieopstellingen

   EMDR-therapie heeft zich bewezen als een effectieve behandelmethode voor nare gebeurtenis. Talrijke wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat EMDR Zwolle significante vermindering van traumagerelateerde symptomen kan bewerkstelligen. Het wordt wereldwijd erkend als een effectieve behandeling voor posttraumatische stressstoornis (PTSS).

   De effectiviteit van EMDR-therapie: Door de bilaterale stimulatie van de hersenen tijdens de therapie, wordt de informatieverwerking in de hersenen gestimuleerd. Zo wordt de emotionele lading van de traumatische herinneringen verminderd.

   EMDR-therapie in Zwolle is geen quick fix, maar het kan een krachtige en effectieve manier zijn om trauma te verwerken en het leven weer in eigen handen te nemen.

   EMDR Zwolle

   Waar kan ik je mee helpen?

   Als je iets over mij wil weten? Klik hier.

   Nicolette van der Valk

   Psychodynamisch therapeut.

   Wat is psychodynamische therapie?
   Dat is therapie waar ik (als therapeut) kan putten uit heel veel therapievormen. Een aantal vormen zijn EMDR, hypntherapy-, systemische therapie en familieopstelling, regressietherapie, NLP, voeding en nog veel meer. Geen tas vol maar een koffer vol tools.
   Zo kan ik per persoon en per situatie een combinatie op maat maken die werkt.

   Het heeft mij altijd geboeid hoe mensen denken en wat hen beweegt. Mijn liefde voor psychologie en vitaliteit is ontstaan vanuit persoonlijke ervaringen. Verandering in leefstijl en focus hebben mij geholpen mijn klachten te overwinnen, waarna het mijn missie is geworden om ook anderen te helpen.

   Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

   De ervaring van anderen

   Wil je graag met mij praten over je gevoelens?

   Neem dan gerust contact met me op.
   Mogelijk kan ik je verder op weg helpen, zodat jij weer fijn in je vel komt te zitten.

   Veel liefs en succes in deze toch wel gekke tijd.

   Scroll naar top

   Afspraakplanner

   InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders