EMDR Zwolle en EMDR Raalte: twee erkende praktijken voor psychische klachten > InterZijn
Praktijk InterZijn blog

Voor extra inspiratie.

EMDR Zwolle en EMDR Raalte

Praktijk InterZijn is een erkende Praktijk voor Effectieve Traumabehandeling

EMDR Zwolle

EMDR Zwolle is een praktijk waar mensen kunnen worden geholpen met hun psychische traumatische klachten. Het is een therapie die wordt gebruikt om mensen te helpen hun problemen op een effectieve en snelle manier te verlichten. EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een specifieke behandelmethode waarbij de cliënt wordt begeleid bij het verwerken van emotionele trauma‘s. EMDR Zwolle is een erkende praktijk die wordt gerund door een professionele psychodynamisch therapeut. Deze psychodynamisch therapeut heeft als doel je in balans te brengen. EMDR Zwolle biedt individuele therapieën en relatie therapie aan voor mensen van 21 tot 100 jaar.

EMDR Raalte

EMDR Raalte is een andere therapiecentrum waar meerdere disciplines zitten o.a. EMDR door Praktijk InterZijn – Nicolette van der Valk.

In Zorgcentrum Salland bieden we een breed scala aan diensten aan. Waaronder kindercoaching (Aan het roer), fysiotherapie (FysioFits), voet expert (Hallux Snijder) en ergo therapie (Des Huizes). We werken allemaal samen. Dat betekend dat we korte lijntjes hebben met het bespreken van jouw als cliënt. Natuurlijk alleen met jouw toestemming. De therapieën die we bieden, richten zich op het verwerken van traumatische gebeurtenissen, het verminderen van symptomen zoals angst, depressie en traumagerelateerde problemen, lichamelijk klachten en somatische behandelingen.  

Ik (Praktijk InterZijn) sta ook open voor mensen met een verscheidenheid aan andere problemen, zoals relatieproblemen, zelfbeeldproblemen en stress. EMDR Raalte is een erkende praktijk die gebruikmaakt van de meest geavanceerde technologieën om een zo effectief mogelijke behandeling te bieden.

Kit gebruikt bij EMDR behandeling

Ik (Nicolette) van EMDR Zwolle en EMDR Raalte heb veel ervaring in het gebruik van EMDR. Beide praktijken hebben een klantgerichte benadering en bieden een veilige, professionele omgeving waarin mensen hun problemen kunnen verwerken. Ze bieden ook een breed scala aan ondersteunende services aan, zoals coaching, begeleiding en andere ondersteunende therapieën. Ik ben zeer toegewijd aan het helpen van mensen om hun klachten te verlichten en hun leven weer in balans te brengen.

Wil je graag met mij praten over je gevoelens?

Neem dan gerust contact met me op.
Mogelijk kan ik je verder op weg helpen, zodat jij weer fijn in je vel komt te zitten.

Veel liefs en succes in deze toch wel gekke tijd.

Scroll naar top

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders