Therapie, Coaching & Goede Voeding | InterZijn

De beste voeding
voor het beste herstel

Jij hebt de stap gezet om in therapie of coaching te gaan.
Gezonde voeding is dan enorm belangrijk voor een goed en spoedig herstel.

Geef jezelf het beste en voed je beter dan ooit!

Voeding en geest gaan hand in hand.

Wanneer herstel lang duurt

Coaching en therapie is vandaag de dag gelukkig helemaal ingeburgerd. Het is heel normaal om aan jezelf te werken en wonden uit je verleden te helen. In dat herstel wordt echter vaak de rol van voeding compleet vergeten!

Veel mensen weten überhaupt niet dat je psychische klachten kunt krijgen door een vitaminetekort. Maar als je jouw lichaam op lange termijn niet de voedingsstoffen kunt geven die het eigenlijk nodig heeft, kun je daar chronische klachten aan overhouden. Zowel lichamelijk als geestelijk. 

Stress, stress en nog eens stress

Het drinken van koffie of Red Bull laat je lichaam  stresshormonen aanmaken door de cafeïne in dit soort producten. Niet bepaald rustgevend dus…

Geen helend vermogen

Zowel je lichaam als je psyche kun je voor een deel helen door goed te gaan eten. Hoe gezonder je bent, hoe sneller en makkelijker je wond heelt.

Veel last van allergieën

Suikerhoudende producten kunnen een enorme invloed hebben op je afweersysteem. Eet je veel van dit soort slechte voeding, dan kan dat in sommige gevallen zelfs leiden tot een allergische reactie op bijvoorbeeld lactose of gluten. 

Een grijze sluier over je dag

Een neerslachtig gevoel kan alle kleur uit je leven halen. Te weinig kennis over de juiste voeding in jouw unieke situatie kan een grote impact hebben op jouw dagelijkse humeur.

De eerste stap naar jouw herstel?
Begrijpen welke plek voeding inneemt in jouw herstel.

Starten kan vandaag nog!

Gun jezelf het beste!

Voedsel waar je blij van wordt

Wat zou jij doen als je ontdekt dat je jouw therapie een enorme boost kunt geven? Wanneer je een dieet op maat kunt krijgen dat niet alleen heel erg voedzaam en smaakvol is, maar jou ook in staat stelt grotendeels af te rekenen met jouw chronische klachten.

Geloof me als ik zeg dat deze potentie er ook is voor jou! Gezonde voeding is van vitaal belang voor een zo hoog mogelijk rendement bij jouw therapie en coaching. 

Ik sta klaar om jou te helpen.
Voedingsschema

"Darmen zijn je tweede hersenen. Verzorg ze daarom goed en lach het leven toe."

Goed eten doet goed leven.

Omarm jouw gezondheid

Wanneer je weet op welke voeding je jezelf beter voelt, dan kun je mooie stappen maken in je herstel. Daarom ontvang je in deze Online Training “Gezonde Voeding Voor Therapie en Coaching” veel kennis over wat voeding met je doet.

Met praktische tips kom je het meest ver. Daarom leer je allereerst wat er precies gebeurt in je lichaam bij verschillende soorten voedsel. Wat doet probiotica met je lichaam? Maar ook leer je wat je het beste kunt doen met je verschillende maaltijden. Of ontdek je hoe je jouw keukenkastje zo inricht, dat je makkelijker gezond gaat eten. Hoe krijg je de rest van je gezin eigenlijk mee? En hoe ga je om met speciale diëten? Want ook als je veganistisch eet of andere diëten volgt kun je gewoon meedoen met deze online training. 

Natuurlijk ontvang je eindeloos veel inspiratie voor heerlijke recepten. Je krijgt ook een eetschema en ontmoet mensen zoals jij in de Telegram-groep. Deze herkenning en gedeelde passies zorgen ervoor dat je deze appgroep aan het einde van de training echt niet wilt verlaten!

Verandering is slechts één stap van jou verwijderd.

Daar doe ik het voor.

Wat mijn klanten zeggen

"Nicolette kan zó goed luisteren."

Testimonials zijn er nu nog niet. Maar zodra ze er wel zijn, kun je deze template daarvoor gebruiken. Handig en zó toegevoegd.

Marieke de Hooge

"Dit had ik nooit verwacht!"

Testimonials zijn er nu nog niet. Maar zodra ze er wel zijn, kun je deze template daarvoor gebruiken. Handig en zó toegevoegd.

Twan Evenblij

"Bijna al mijn klachten zijn verdwenen!"

Testimonials zijn er nu nog niet. Maar zodra ze er wel zijn, kun je deze template daarvoor gebruiken. Handig en zó toegevoegd.

Dieuwertje Wesselink
Ik ben er om jou te helpen.

Verbeter je resultaten met gezonde voeding

Gezond eten doe je zo

Sneller én beter resultaat tijdens therapie & coaching-sessies

Jij bent op zoek naar herstel. Naar verbetering. Naar groei. Je hebt niet voor niets de stap gezet om in therapie of coaching te gaan. Gezonde voeding is voor jou eigenlijk een must.

De therapie zelf? Die doe je óf bij iemand anders óf bij mij. Daarnaast doorloop je dan deze unieke online training. 

Ontdek wat voeding met je doet. Leer hoe je jouw lichaam en geest in optimale conditie kunt krijgen door goed voedsel te eten en slecht voedsel te herkennen en te mijden. 

Ontvang praktische tips en eindeloos veel smaakvolle recepten om alle nieuwe kennis om te zetten in heerlijke gerechten die je dagelijks in een handomdraai op tafel weet te zetten. Leuk voor jou én voor jouw gezin!

Zegen jouw herstel en benut alle potentie die je hebt met voeding waar je blij van wordt!

Verbetering merk je vaak al na de eerste gerechten!

Over mij

Over mij

Mijn naam is Nicolette van der Valk. Sinds oktober 2018 ben ik voedingscoach en gestart met mijn praktijk voor psychodynamische therapie. Ik hoor je denken, wat is psychodynamische therapie? Dat is therapie waar ik kan putten uit een heel veel soorten therapie vormen, waar ik per persoon en per situatie een combinatie kan maken die werkt. Waaronder EMDRhypnose-, regressietherapieNLPvoeding en nog veel meer. Geen tas vol maar een koffer vol tools. Mijn specialisatie is stress en burn-out

Het heeft mij altijd geboeid hoe mensen denken en wat hen beweegt.

Ooit struggelde ik zelf met heel veel allergieën. Het was zelfs zo erg dat ik al klachten kreeg van een broodplank waarop daarvoor voedsel was bereid waar ik allergisch voor was. Maar het bleef niet enkel en alleen bij fysieke klachten. Mijn darmen waren niet in orde en daardoor worstelde ik ook met mijn psyche. Ik voelde me  futloos, emotioneel labiel en was zelden écht vrolijk. 

Totdat ik ontdekte wat de juiste voeding voor invloed had op mijn klachten. Ik ontdekte dat er een weg bestond naar genezing of verlichting van veel van mijn klachten. Mijn darmen werden weer sterk en werd daardoor zelf psychisch weer stabiel. Deze weg had ik niet voor mogelijk had gehouden!

Soms krijg ik toch weer een allergische reactie, maar daar reageer ik vele malen minder sterk op. Echt heerlijk! Ik ben er dus niet helemaal vanaf gekomen. Omdat dit wel mijn streven is, ben ik altijd bezig met onderzoeken en vernieuwen.

In mijn zoektocht naar herstel behaalde ik meerdere diploma’s en certificaten. Mijn jarenlange orthomoleculaire coaching en psychodynamische achtergronden geven mij een prachtige basis om van uit te delen aan jou. 

Welke therapie je ook kiest; wanneer deze hand in hand gaat met deze Training “Gezonde Voeding Voor Therapie en Coaching” denk ik oprecht dat je goud in handen hebt. 

Ik moest het ooit allemaal zelf ontdekken. Nu kun jij hier zo op instappen! Pak dus je kans en zit snel weer lekkerder in je vel!

Wat je uitdaging ook is, ik help je er graag bij.

Elke vraag verdient een antwoord.

Veelgestelde vragen

Ben je vegan, vega of eet je koolhydraatarm?
Heb je allergieën/intolerantie zoals MCS (multiple chemical sensitivity), lactose, gluten of ei? Ook jij kan meedoen aan deze training.

De training kost normaalgesproken €253,- Momenteel geldt echter een tijdelijk extra scherpe prijs van €164.45! Een korting van maar liefst 35 procent!

Snel een antwoord terug.

Contactformulier

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders