Praktijk InterZijn blog

Voor extra inspiratie.

Inhoudsopgaven
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Verbeter je Relatie met Psychodynamische Relatietherapie en Coaching

  Zwolle en Raalte

  Ontdek de Kracht van Psychodynamische Relatietherapie

  Wil je de communicatie in je relatie verbeteren? Heb je moeite om je angsten en boosheid te uiten? Psychodynamische relatietherapie biedt een unieke benadering om de dynamiek in je relatie te begrijpen en te verbeteren.

  Effectieve Relatietherapie die Werkt

  Relatieproblemen ontstaan vaak door misverstanden en onvervulde behoeften. Onze relatietherapie helpt jullie om elkaars belevingswereld te begrijpen en te waarderen. We richten ons op het creëren van een veilige omgeving waarin jullie je open kunnen stellen en vertrouwen kunnen opbouwen.

  Verdiep je Relatie met Systemische Familieopstellingen en Hypnose

  Een Dieper Begrip van elkaars Achtergrond

  Vaak begrijpen partners elkaar niet volledig vanwege hun verschillende achtergronden en opvoeding. Onze benadering omvat systemische familieopstellingen om de oorsprong van patronen te ontrafelen en hypnose om diepgewortelde angsten en onzekerheden aan te pakken.

  Een Positievere Interactie

  Het is essentieel om elkaar positief te behandelen om een gezonde relatie te behouden. Met inzicht in jullie patronen en gedrag kunnen we samenwerken aan het transformeren van destructieve gewoontes naar constructieve interacties.

  Herstel en Versterk je Relatie voor een Betere Toekomst

  Zwolle en Raalte

  Op weg naar Veiligheid en Vertrouwen

  Een veilige omgeving is de basis van een sterke relatie. We streven ernaar om jullie te helpen je veilig te voelen om je emoties te uiten en te groeien als individuen en als koppel. Vertrouwen is de sleutel tot langdurig geluk in relaties.

  Inzicht voor een Harmonieuze Toekomst

  Door psychodynamische therapie, systemische familieopstellingen, en hypnose te combineren, bieden we diepgaand inzicht en de tools die je nodig hebt om je relatie te versterken. Ontdek hoe je elkaar beter kunt begrijpen, liefhebben en ondersteunen voor een gelukkiger leven samen.

  Verbeter je relatie vandaag nog met onze professionele begeleiding. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze relatietherapie en coaching diensten. Samen kunnen we werken aan een gezondere, liefdevollere toekomst.

  Overwin de Angst om je Uit te Spreken en Beheers Boosheid

  Angst om je Uit te Spreken

  In veel relaties is er een onderliggende angst om je gevoelens en gedachten eerlijk te uiten. Onze psychodynamische relatietherapie helpt je om deze angst te begrijpen en te overwinnen, zodat je vrijuit kunt communiceren en je behoeften kunt uiten zonder terughoudendheid.

  Boosheid Begrijpen en Beheersen

  Boosheid kan destructief zijn als het niet goed wordt beheerst. We bieden technieken en begeleiding om boosheid te begrijpen, te kanaliseren en constructief te gebruiken in je relatie. Leer hoe je conflicten kunt omzetten in kansen voor groei en begrip.

  De Kracht van Systemische Benaderingen en Positieve Verandering

  Zwolle en Raalte

  Systemisch Inzicht in Relaties

  Onze aanpak omvat systemische familieopstellingen, die je in staat stellen de diepere structuren van je relatie te begrijpen. Ontdek hoe patronen in je familiegeschiedenis je huidige relatie beïnvloeden en hoe je deze kunt veranderen voor een gezondere toekomst.

  Positieve Verandering en Groei

  Bij relatietherapie draait het om groei en positieve verandering. Leer hoe je elkaar opnieuw kunt ontdekken, je liefde kunt vernieuwen en samen een toekomst kunt creëren waarin jullie je gelukkig en vervuld voelen.

  Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan je reis naar een sterkere, gezondere relatie. Met onze expertise in psychodynamische therapie, systemische benaderingen en hypnose, zorgen we ervoor dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt voor een gelukkige en liefdevolle relatie.

  Praktische informatie

  Dagen

  Van di, wo, do, za (Zwolle en Raalte)

  Tijdstip

  Van 9.00 tot 18.30 uur

  Online

  Ook mogelijk (niet bij alle tools)

  De ervaring van anderen

  Waar kan ik je mee helpen?

  Als je iets over mij wil weten? Klik hier.

  Nicolette van der Valk

  Psychodynamisch therapeut.

  Wat is psychodynamische therapie?
  Dat is therapie waar ik (als therapeut) kan putten uit heel veel therapievormen. Een aantal vormen zijn EMDR, hypntherapy-, systemische therapie en familieopstelling, regressietherapie, NLP, voeding en nog veel meer. Geen tas vol maar een koffer vol tools.
  Zo kan ik per persoon en per situatie een combinatie op maat maken die werkt.

  Het heeft mij altijd geboeid hoe mensen denken en wat hen beweegt. Mijn liefde voor psychologie en vitaliteit is ontstaan vanuit persoonlijke ervaringen. Verandering in leefstijl en focus hebben mij geholpen mijn klachten te overwinnen, waarna het mijn missie is geworden om ook anderen te helpen.

  Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

  Wil je graag met mij praten over je gevoelens?

  Neem dan gerust contact met me op.
  Mogelijk kan ik je verder op weg helpen, zodat jij weer fijn in je vel komt te zitten.

  Veel liefs en succes in deze toch wel gekke tijd.

  Scroll naar top

  Afspraakplanner

  InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders