Wat fijn dat ik cliënten kan helpen met een vergeten trauma stuk. > InterZijn
Praktijk InterZijn blog

Voor extra inspiratie.

Het onderbewuste kunnen opruimen

Achter het masker zat een verborgen kind trauma

Van Edith Dijk heb ik een mooie review ontvangen. Ze had vaak een masker op en wist dat ze lang niet alles van zichzelf liet zien. Ze was te veel bezig met wat een ander ervan vindt. Hiermee wilde ze aan de slag. Door middel van mijn hypnose sessie heeft ze innerlijk rust gevonden. Hiernaast kon ze een kind trauma verwerken. Tijdens een van de sessie kwam ze erachter dat ze iedereen wilde redden. Ze nam echt de reddersrol op zich maar liep hierdoor zelf helemaal leeg. Ze wist helemaal niet meer wie ze zelf was en wat ze zelf wilde. Dit waren waardevolle inzichten waar ze mee aan de slag is gegaan. Ze kan nu haar grenzen aangeven.

Wil jij ook je masker afzetten en jezelf durven zijn? Heb je last van hoog sensitiviteit, van angsten, ben je heel erg onzeker Ik kan je hierbij helpen.

__________________________________________________________________

Haar fb post:

Vorige week zaterdag tijdens de opleiding bij ‘de Kleine Tiki’ in Breda hadden we het thema maskers. We gingen met onze ogen dicht! van klei een masker maken, daarna lekker insmeren met vaseline en vervolgens met gips eroverheen en daarna gingen we deze schilderen, tot slot kreeg je aantal vragen, zoals; welk land zou je kiezen bij je masker, welke muziek, welke cultuur enz.
En natuurlijk kregen we ook opdrachten over o.a. de functie van maskers.
En wat laat je van jezelf zien?
Ja ik weet dat ik lang niet alles van mezelf laat zien, teveel bezig met wat een ander vindt? Speelt zeker nog een rol🙈 daar wil ik vanaf dus daarom ook deze post😉
Zelf was ik er al bewust van dat ik makkelijk een masker op kan zetten, zodat mensen denken dat ‘t goed gaat maar ondertussen ik bv juist heel onzeker was of verdrietig enz.
Tijdje terug heb ik een mini afstemming gedaan via Marjolein Prins en kwam de echte Edith maar niet te voorschijn en moest ze wel 3 x opnieuw kijken , voelen naar wie de echte Edith is. De kleur zalm kwam toen bij mij haar naar voren dat er een gloeiend lichtje in mij zit, zalmkleurig wat wil schijnen.
De zalmkleur zit ook verwerkt in het moodboard, een v/d eerste opdrachten waarin o.a. staat dat ik inner-lucke rust wil, d.m.v. therapie sessies die ik bij Nicolette van der Valk heb gevolgd heb ik nu dankzij o.a. haar #hypnose sessies inner-lucke rust en kon ik o.a. een kind trauma verwerken.
De opleidingsdagen vulden de therapie sessies heel fijn aan, o.a. oefening waarbij veiligheid centraal stond en ik enorm emotioneel werd maar later door de hypnose sessie achter kwam waardoor dit kwam. Dus zo blij mee dat ik de mogelijkheid heb om nu deze opleiding te doen. Ook kwam ik erbij Nicolette achter dat ik in de redders rol schoot en iedereen wilde ‘redden’ / helpen waardoor ik zelf helemaal leegliep.
En dan te bedenken dat het allemaal is begonnen door de maskers, wat velen waarschijnluck niet weten is dat ik vorig jaar een andere baan had gekregen, ik ga de naam v/h bedrijf niet noemen want dat vind ik niet relevant maar goed, ik heb na twee dagen werken ontslag gekregen omdat ik niet een mondmasker wou dragen, de ‘plicht’ ging in die week weer in…Eerste reden: ik sta er niet achter, tweede reden: ik kan er ook echt niet tegen. Nou zag ik dit wel gelijk als een levensles in grenzen stellen (waar ik normaal gesproken niet zo goed in was) dus dat was voor mij duidelijke grens en was einde baan. En tja dan gaan er toch weer andere mooie deuren open.
Voor iedereen die #carnaval gaat vieren, zou ik zeggen zet je masker af en laat je ware ik zien, alaaf!!🎉🥳 (Stiekem vond ik het altijd heerluck om een masker te dragen tijdens de optocht want dan herkenden ze me niet en voelde ik me altijd wat vrijer😅)

Review - verborgen trauma stuk

__________________________________________________________________

Ik ben blij dat ik op deze manier al mijn steentje kan bijdragen. 

Loop je ergens mee? Wil je er over praten? Heb je al eens een therapeut overwogen? Neem  gerust contact met mij op en onderzoek of dit een manier is voor jou. Maar het belangrijkste is, zorg voor jezelf én kom weer in je kracht.

Wat is psychodynamische therapie

Als psychodynamische therapeut help ik je om de achtergrond van je psychische problemen te onderzoeken. Deze problemen belemmeren jou in je dagelijks functioneren en in relaties met andere mensen.

Hoe ziet de psychodynamische therapie eruit?

Tijdens de psychodynamische therapie gaan we samen in gesprek over je achterliggende patronen. Hierdoor worden de patronen van je denken en voelen verhelderd. Als we deze inzichten hebben help ik je op weg om van daaruit te veranderen. Dit gaat met vallen en opstaan. Je zal niet zomaar ineens je patronen die je je hele leven (vaak onbewust) uitdraagt kunnen veranderen. Samen gaan we dit aan zodat je weer met volle energie van je leven kan genieten!

Wil je meer informatie lees dan: Wat kan psychodynamische therapie voor mij doen? (link naar: https://nicolettevandervalk.nl/wat-psychodynamische-therapie-voor-mij-doet/ )

Wil je graag met mij praten over je gevoelens?

Neem dan gerust contact met me op.
Mogelijk kan ik je verder op weg helpen, zodat jij weer fijn in je vel komt te zitten.

Veel liefs en succes in deze toch wel gekke tijd.

Scroll naar top

Afspraakplanner

InterZijn draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders